Zwembadaanleg

Wij bouwen uw droomzwembad van A(fspraak) tot Z(wemmen maar)

Wanneer u kiest om het zwembad van uw dromen door ons te laten bouwen van A tot Z en dit zonder zorgen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. In een eerste fase zullen we een volledig project samenstellen volgens uw wensen. Uiteraard zullen alle mogelijkheden bekeken en aangeboden worden door onze firma om zo tot een perfect geheel te komen. Ter plaatse worden alle toekomstige werkzaamheden bekeken en samen overlopen. Een totaalofferte wordt door onze firma opgemaakt en samen met u overlopen.
 
Enkel wanneer onze klanten tevreden zijn, zullen wij dit ook zijn!

Ook bij het volledig te laten plaatsen van uw zwembad door onze diensten, is het mogelijk om zelf enige werkzaamheden uit te voeren. Bij al de complete projecten wordt het zwembad, samen met u opgestart en volgt een uitgebreide uitleg omtrent het onderhouden van de materialen en uw droomzwembad. Wij zullen ook steeds klaar staan om uw vragen te beantwoorden tijdens of na alle werkzaamheden.

Onze filosofie

  • Vanaf het eerste moment geven wij gratis uitgebreid advies omtrent het aanleggen van uw droomzwembad.
  • Neem ruim de tijd om de verschillende mogelijkheden samen met ons te bekijken. Wij staan u graag bij met het nemen van bepaalde keuzemogelijkheden.
  • Door onze vele jaren ervaring kunnen we momenteel enkel kwaliteitsmaterialen aanbieden. Enkel zo kunnen onze klanten zorgeloos genieten van hun eigen zwembad.
  • Inplanting, bouw en materiaalkeuze zijn belangrijke factoren, een zwembad bouw je trouwens voor je leven.
  • Een eigen zwembad mag geen last zijn, maar dient voornamelijk om van te genieten!