Zelfbouwzwembaden

ADBV-POOLS, dé specialist in zelfbouwzwembaden

Vermits een zwembad een hele investering is, kan men als zogenaamde zelfbouwer een flink deel van de kosten besparen. Hiervoor zoeken we samen naar de ideale samenwerking en geven wij gratis info en advies bij de aankoop van uw zwembad­onderdelen. Al onze zelfbouwpakketten zijn samengesteld met enkel kwalitatief hoogstaande materialen, zonder de prijs uit het oog te verliezen. Het plaatsen van de liner zit telkens inbegrepen in al onze totaalpakketten.

Als pionier in de zelfbouwpakketten voor zwembaden weten we als geen ander wat belangrijk is voor zelfbouwers. We selecteerden zorgvuldig materialen met de beste prijs-kwaliteitverhouding en bieden je steeds enkele opties aan. Zo kan je zelf kiezen welke materialen je wil gebruiken en hoe je je zwembad wil afwerken. Zo kan je je zwembad helemaal naar eigen smaak samenstellen.

We staan klaar om samen met jou je droomzwembad te realiseren!

Totaalpakket met begeleiding van begin tot einde

Al onze pakketten zijn voorzien van materialen die noodzakelijk zijn om een zwembad optimaal te laten functioneren. Dit gaande van inbouwdelen, leidingwerk, pomp, filter, liner, … Daarnaast heb je de mogelijkheid om een totaalpakket samen te stellen met verschillende opties zoals verwarming, waterbehandeling, afdeksysteem, …

Je ontvangt van ons ook een uitgebreide handleiding voor de zelfbouwer en enkele zorgvuldig samengestelde schema’s. De verschillende stappen, gaande van inplanting tot opstart en onderhoud worden duidelijk weergegeven. De handleidingen zijn ook voorzien van verschillende informatie en foto’s omtrent het bouwen van een zwembad. Verder staan wij graag ter beschikking bij eventuele vragen of opmerkingen tijdens of na de bouw.

Kortom: ook in zelfbouw staan wij garant voor een prachtig eindresultaat. Enkel zo kunnen wij ons klantenbestand ieder jaar opnieuw laten aangroeien!
ZwemcoCloud Logo

Geniet ten volle van je zwembad zonder zorgen!

Je bedient eenvoudig jouw gehele zwembad met je smartphone via slimme WiFi-schakelaars in je technische installatie. Ook stel je gemakkelijk automatisaties in zodat je repetitieve taken aan je zwembad niet langer handmatig hoeft te doen.

Naast slim wordt jouw zwembad ook energiezuinig! Door slimme automatisatie zal jouw filtratie optimaal werken voor jouw zwembad, en volg je het energieverbruik hiervan ook heel precies op. Daarnaast is het mogelijk om bijvoorbeeld jouw warmtepomp automatisch te laten verwarmen bij een overproductie aan zonne-energie van je zonnepanelen, gratis dus! ☀️

ZwemcoCloud is standaard inbegrepen in al onze zelfbouwpakketten!

ZwemcoCloud App

Zelfbouwcalculator

Voor geïnteresseerde zelfbouwers ontwikkelden we in 2019 als eerste ook een zelfbouw­calculator om zelf online de mogelijkheden te bekijken en direct een offerte te ontvangen. We kregen hierop veel positieve feedback en dit hulpmiddel is nu niet meer weg te denken uit onze werkwijze. In 2021 begonnen we weer helemaal van nul en bouwden we een vernieuwde versie van de calculator met meer uitleg bij de vele opties.

Ontdek de vele opties voor je zelfbouwzwembad en krijg hulp van onze virtuele assistent Wally bij de keuzes die je kan maken. Hij legt je graag de verschillende opties uit. Op het einde ontvang je een duidelijke en overzichtelijke offerte op maat voor jouw droom­zwembad!

Daarna kan je geheel gratis en vrijblijvend eens langskomen bij ons om de offerte in detail te overlopen en een concrete uitleg te krijgen voor jouw situatie.

Basispakket vanaf € 7.995!

We vertrekken steeds vanuit een basispakket, waaraan je nog vele verschillende opties kan toevoegen. Via onze zelfbouwcalculator kan je zelf je droomzwembad samenstellen en een offerte op maat ontvangen. Alle inbegrepen materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit, zonder de prijs uit het oog te verliezen.
 
Onze zelfbouwpakketten zijn voorzien voor algemene bouwkundige constructies, dit gaat meestal over een constructie die bestaat uit standaard metselwerk of in sommige gevallen een gegoten constructie uit gewapend beton. Ruwbouwmaterialen zijn niet voorzien in onze pakketten, zodat hier de keuze zelf gemaakt kan worden.

Downloads