Bouw zelf uw eigen droomzwembad!


Ontdek onze zelfbouwcalculator

ZwemcoCloud

Vermits een zwembad een hele investering is, kan men als zogenaamde zelfbouwer een flink deel van de kosten besparen. Hiervoor zoeken we samen naar de ideale samenwerking en geven wij gratis info en advies bij de aankoop van uw zwembadonderdelen.

Ook kan u tevens op ons rekenen wat betreft de technische kant zoals de inbouwstukken en het technisch lokaal. Hier staan wij u graag in bij om een perfect eindresultaat te bekomen. Vooraf wordt steeds alles besproken om eventuele misverstanden te ontlopen en u een idee te geven hoe wij te werk gaan.
In de eerste fase overlopen we samen de verschillende mogelijkheden.
Indien u graag een afspraak wenst te maken, aarzel niet om ons te contacteren.
 
Zelfbouwpakketten 
We vertrekken steeds vanuit een basispakket (zie menu rechts), waaraan je nog vele verschillende opties kan toevoegen. Via onze zelfbouwcalculator kan je zelf je droomzwembad samenstellen en een offerte op maat ontvangen. Alle inbegrepen materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit, zonder de prijs uit het oog te verliezen.
Al onze pakketten zijn voorzien van materialen die noodzakelijk zijn om een zwembad optimaal te laten functioneren. Dit gaande van inbouwdelen, leidingwerk, pomp, filter, liner, ... Onze zelfbouwpakketten zijn voorzien voor algemene bouwkundige constructies, dit gaat meestal over een constructie die bestaat uit standaard metselwerk of in sommige gevallen een gegoten constructie uit gewapend beton. Ruwbouwmaterialen zijn niet voorzien in onze pakketten, zodat hier de keuze zelf gemaakt kan worden.
 
Handleidingen
Wij zorgen steeds voor een duidelijk en uitgebreide handleiding omtrent het bouwen van een zwembad. De verschillende stappen, gaande van inplanting tot opstart en onderhoud worden duidelijk weergegeven. De handleidingen zijn ook voorzien van verschillende informatie en foto's omtrent het bouwen van een zwembad. Verder staan wij graag ter beschikking bij eventuele vragen of opmerkingen tijdens of na de bouw.
Kortom: ook in zelfbouw staan wij garant voor een prachtig eindresultaat. Enkel zo kunnen wij ons klantenbestand ieder jaar opnieuw laten aangroeien!
 
Contacteer ons vandaag nog voor een gratis en vrijblijvend gesprek zodat we een op maat gemaakte totaalofferte kunnen samenstellen!
 
Kijk even mee met de bouw van een zwembad:
 

Bekijk enkele realisaties op onze fotopagina