De oplossing om uw zwembad te verwarmen!


De Fairland InverX is de nieuwste versie van de Inverter warmtepomptechnologie. Kortom nog meer rendement en een nog snellere opwarming.
 

Deze hogekwaliteits InverX is uitermate geschikt om tegen lagere snelheden te draaien, hetgeen leidt tot maximum COPs, fluisterstille werking en een lange levensduur.

De gloednieuwe lnverTurbo technologie bouwt verder op de ondertussen alom geprezen Full-inverter-technologie. Een nieuwe, verbeterde sturing en een upgrade van alle interne componenten zorgen ervoor dat het zwembad voortaan 20% sneller kan worden opgewarmd. lnverTurbo optimaliseert op intelligente wijze de verwarmingsmodus: Bij de start van het seizoen wordt het zwembad met 20% extra verwarmingscapaciteit opgewarmd. Daarna draait de InverX warmtepomp op 50% van de capaciteit om de gewenste zwembadtemperatuur te onderhouden tegen een zo laag mogelijk stroomverbruik. Uniek is dat InverX voortaan nog stiller werkt. Met de nieuwe lnverTurbo technologie geniet u dus van een snelle verwarming, een lagere elektriciteitsrekening en een fluisterstille werking. Zwemmen zonder zorgen dus.

Booster modus

InverX draait op 120% van de capaciteit om snel de gewenste zwembadtemperatuur te bereiken.

Smart modus

InverX werkt intelligent op een capaciteit van 20 - 100% volgens de watertemperatuur. Maar over 95% van de zwemdagen, loopt hij bij 50% van de capaciteit om de gewenste zwembadtemperatuur te behouden. Geen zorgen over de elektriciteitsrekening.

Stille modus

InverX werkt intelligent bij 20 - 80% capaciteit. Dit zorgt voor een stille en vriendelijke werking in de buurtomgeving.

Wifi 

De warmtepomp is standaard voorzien van wifi module. 

Waterdebiet indicator

De InverX is voorzien van een debietmeter om een ideale doorstroming te bereiken. De by-pass kan zo perfect afgeregeld worden om een nog beter rendement te bekomen.