De oplossing om uw zwembad te verwarmen!


De Inverter + is de allereerste full-inverter zwembadwarmtepomp. Deze wordt aangedreven door een hoogwaardige full-inverter Mitsubishi® compressor & full-inverter ventilatormotor, waarmee zowel de snelheid van de compressor (Hertz per Hertz) als de ventilator (omwenteling per omwenteling) kan worden aangepast. Op deze manier wordt het zwembad op een intelligente  manier verwarmd met een continu en optimaal rendement.
WAAROM KIEZEN VOOR EEN INVERTER WARMTEPOMP
• Revolutionaire Inverter technologie
- Betaal 1kW en krijg hier 16kW warmte voor terug ! - Extreem stille werking - Langere levensduur
•  Minimalistisch tijdloos design
• TÜV gecertificeerde specificaties

Folder Inverter+

Prijs: contacteer ons voor prijs en lopende actie's
De aangegeven zwembadvolumes gelden slechts onder de volgende voorwaarden: bedekt met geisoleerde afdekking gedurende de nacht. Systeem loopt ten minste 10 u per dag. Verwarming in de periode van 1 mei tem 15 september. Als deze voorwaarden niet voldaan zijn, verzoeken wij u vriendelijk om een groter model te kiezen. 
 
VOORDELEN
- 70% hogere COP dan een normale On/off warmtepomp 50% hogere COP dan een normale Inverter warmtepomp 
10 keer stiller
Door gebruik te maken van de superstille Mitsubishi full-inverter compressor en het full-inverter ventilatiesysteem biedt de warmtepomp u een tot 10x stillere zwemomgeving als deze enkel de temperatuur van het zwembad moet behouden (lage snelheid).
-  Aluminium lichtmetalen behuizing
Hoogwaardige aluminium behuizing met verborgen schroeven en levenslange antiroest garantie garandeert een eenvoudig en tijdsloos design.
Soft Starter
Wanneer de Inverter+ warmtepomp wordt ingeschakeld, zal de aanloopstroom langzaam sltijgen van 0A naar de gespecifieerde stroom in twee minuten. Hierdoor is er geen invloed op het  elektriciteitsnetwerk van de woning. Dit in tegenstelling tot een normale on/off warmtepomp waar de startstroom tot 5 keer de nominale stroom kan bedragen.
Ontworpen voor luchttemperaturen tot -7 ° C
De Inverter+ warmtepomp is ontworpen voor luchttemperaturen tot -7 ° C, waardoor het zwembadseizoen kan verlegd worden.
-  COP classificatie is in overeenstemming met F.P.P. France   (gebaseerd op richtlijn N ° 10 van F.P.P.)
De verwarmingscapaciteit en COP (bij lucht 15°C / water 26 ° C / vochtigheid 70%) van de Inverter+ warmtepomp zijn beide gecertificeerd door TÜV Rheinland en CETIAT Frankrijk. Ze zijn in overeenstemming met de Europese norm EN 14511 en de technische richtlijn DTP No.10 uitgegeven door de Federation des Professionnels de la Piscine (FPP)’, Frankrijk.
TUV gecertificeerd
Verwarmingscapaciteit en efficiëntie zijn TUV gecertificeerd.