Voordelig verwarmen van uw zwembad!


Om optimaal gebruik te kunnen maken van uw zwembad, is het in ons land belangrijk dat men over een degelijke verwarming beschikt. Hiervoor kunnen wij het gebruik van een warmtepomp aanbevelen. Een warmtepomp behoort momenteel al in de meeste gevallen tot een standaard uitrusting. De evolutie van de warmtepompen voor zwembaden is de laatste jaren enorm aangepast aan de noodzakelijkheden en werking. Grootste verbetering tijdens de laatste jaren is dat al onze warmtepompen uitgerust zijn met het Inverter systeem. Dit wil zeggen dat de snelheid waarop de warmtepomp werkt aangepast zal worden aan de gevraagde waarden, waardoor men hiermee degelijk kan verwarmen zonder een al te hoge energiekost!
 
Kortom: een warmtepomp is de ideale investering om zorgeloos te kunnen genieten van je zwembad. Niets is zaliger dan te kunnen zwemmen in water met de gewenste temperatuur, een heel seizoen lang!
 
Via deze weg willen we proberen om u zoveel mogelijk info te geven omtrent warmtepompen voor zwembaden. Bij ons ben je aan het juiste adres voor de aanschaf van een warmtepomp!