Herstellingen en onderhoud

Problemen met uw zwembad?

De laatste jaren merken we de steeds toenemende vraag naar service en onderhoud van zwembaden. Wij bieden service en onderhoud aan, ook al is het zwembad niet door ons geplaatst. Dit alles gaande van problemen met de installatie tot het onderhoud van uw zwembad tijdens het seizoen.

Service

Heb je een probleem met je pomp, filter, verwarming, …, contacteer ons en wij komen ter plaatse. Tevens beschikken wij over de nodige technische kennis om de meeste problemen op te lossen. Dit geldt zowel voor de technische problemen, als voor de ruwbouw en leidingen.

Wij hebben kennis van de meest gebruikte merknamen in de zwembadwereld en kunnen hiervan ook de meeste wisselstukken verkrijgen. 

Onderhoud en waterbehandeling

Wat het onderhoud van het zwembad betreft, bieden wij op maat gemaakte onderhoudscontracten aan voor een zorgeloos zwemseizoen. Wij zorgen voor de opstart en winterklaar maken, en komen in tussentijd langs voor het leveren van producten en onderhoud van uw zwembad. Door gebruik te maken van degelijke meettoestellen, kan het zwembadwater uitvoerig getest worden op alle belangrijke factoren. Wij geven advies en leveren de nodige materialen en producten.

Lekopsporing en detectie

Het opsporen van een waterlek in het leidingwerk of liner, is gelukkig niet alledaags. Toch komt dit geregeld voor en is het niet altijd even simpel om de oorzaak te vinden. Ook hier beschikken we over de nodige know-how en uitrusting om zonder al te veel breekwerk het lek op te sporen. Uiteraard kan je ook beroep op ons doen om de herstelling ervan uit te voeren.

Expertise

Wanneer voorzien in de verzekeringspolis, zijn de kosten van opsporing, interventie en herstelling dikwijls gedekt door de verzekering. Wij werken een uitgebreid bestek uit en doen het nodige om een vlotte samenwerking tussen de verschillende partijen te bekomen.