Bouw zelf je eigen droomzwembad!

Vermits een zwembad een hele investering is, kan men als zogenaamde zelfbouwer een flink deel van de kosten besparen. Hiervoor zoeken we samen naar de ideale samenwerking en geven wij gratis info en advies bij de aankoop van uw zwembad­onderdelen. Al onze zelfbouwpakketten zijn samengesteld met enkel kwalitatief hoogstaande materialen, zonder de prijs uit het oog te verliezen. Het plaatsen van de liner zit telkens inbegrepen in al onze totaalpakketten.

We staan klaar om samen met jou je droomzwembad te realiseren!

Pionier in zelfbouw

Uitgebreide handleiding

Zwembadaanleg van A tot Z

Bij alle complete projecten wordt het zwembad, samen met u opgestart en volgt een uitgebreide uitleg omtrent het onderhouden van de materialen en uw droomzwembad. Wij zullen ook steeds klaar staan om uw vragen te beantwoorden tijdens of na alle werkzaamheden.
 
Enkel wanneer onze klanten tevreden zijn, zullen wij dit ook zijn!

Renovatie

Ieder jaar merken we dat de vraag naar renovatie van een bestaand zwembad toeneemt. Zwembaden uit de jaren 70, 80, 90 en 2000 zijn dikwijls aan vernieuwing toe. In de meeste gevallen begint dit met de liner die aan vervanging toe is, en gaat soms tot het volledig renoveren van uw zwembad. Wij staan u daar graag in bij en kunnen zowel liner, ruwbouw, afdekking en technisch lokaal volledig vernieuwen.

Het eindresultaat is altijd opnieuw een prachtig zwembad met de modernste materialen. Kortom, wij maken uw zwembad up-to-date met kennis van zaken.

Verder bieden wij onze diensten aan voor expertise betreffende enige schadegevallen veroorzaakt door storm of dergelijke.

Herstellingen en onderhoud

De laatste jaren merken we de steeds toenemende vraag naar service en onderhoud van zwembaden. Wij bieden service en onderhoud aan, ook al is het zwembad niet door ons geplaatst. Dit alles gaande van problemen met de installatie tot het onderhoud van uw zwembad tijdens het seizoen.

20210707_092703_cropped
Top