Spa’s

Relax, geniet en ontspan!

Wat is er heerlijker dan genieten van de bubbels om je heen en dit in aangename temperatuur. Niets relaxer dan lekker ontspannen in je eigen spa. Laat deze droom werkelijkheid worden en ontdek onze selectie spa’s tegen de beste prijs/kwaliteit.

Meer en meer studies bewijzen dat een spa niet enkel relaxerend werkt, maar ook goed is voor je gezondheid. De verschillende jets zorgen voor heerlijke lichaamsmassage. De aangename watertemperatuur (± 37 °C) zorgt ervoor dat het lekker vertoeven is in je spa, het ganse jaar door. Wat is er heerlijker dan lekker relaxen in je spa terwijl het buiten wintert!
 
Onze spa’s zijn voorzien van het nodige comfort en bieden de luxe tegen betaalbare prijzen. In ons gamma zit er zeker een model tussen dat geschikt is voor jou. Wens je een klein model dat perfect in kleinere stadstuinen kan geplaatst worden of kies je liever voor een ruimer model? In onze modellen zal je zeker de ideale spa terugvinden, en dat tegen een scherpe prijs.

Voordelen

Balboasturing
Door gebruik te maken van een Balboa besturingssysteem is de bediening makkelijk en van topkwaliteit. Deze sturing is zowat de bekendste op de markt van bubbelbaden en heeft zijn dienst al bewezen.
 
Krachtige massagejets
De verschillende jets zorgen voor een krachtige hydromassage. Met de draaiknop aan de jets zelf verstel je makkelijk de druk. De jets zijn per plaats individueel in te stellen. Alle zit- en ligplaatsen in de spa zijn voorzien van een eigen massagepatroon en stand.
 
Betaalbare kwaliteit
Betaalbare luxe om optimaal te genieten. Alle spa’s zijn gemaakt van dik acryl waardoor ze goed bestand zijn tegen weersinvloeden en krassen. Verder zijn onze spa’s uitgerust met een 2 snelheden massagepomp en RGB-ledverlichting. Sommige modellen hebben zelfs een waterstraal fontein en geven dat tikkeltje meer.
 
Bijkomende extra’s
Alle spa’s worden geleverd met isolerende cover. Ook zijn onze spa’s standaard voorzien van ozon desinfectie en 2 kW Balboa verwarming.