Alkorplan, maak uw zwembad terug als nieuw!


Is uw liner aan vervanging toe, dan ben je bij ons aan het goede adres. Met de gewapende liners van Alkorplan maak je het zwembad terug als nieuw.
 
Zwembadliners krijgen heel wat te verduren tijdens hun leven. De warmte tijdens de zomer en de koude tijdens de winter hebben altijd hun invloed, alsook het gebruik van de chemicaliën tijdens het zwemseizoen. Uit ervaring weten we dat de standaard liners van 0,75mm (of dunner) na een 10 tal jaren slijtage beginnen te vertonen. Daarom opteren veel mensen om bij de vernieuwing te kiezen voor Alkorplan liners. Door de dikte (1,5mm) en de bewapening in de folie zal de levensduur opmerkelijk hoger liggen dan bij standaard zwembadliners.
 
Uit de ruime keuze aan kleuren en motieven kan je zeker u eigen smaak terugvinden. U hoeft enkel te kiezen en wij doen de rest.
 
Bij vernieuwing van zwembadliners dienen wij steeds ter plaatse te komen om alles samen te bekijken en te overlopen. Enkel zo kunnen we een op maat gemaakte offerte opmaken. In de meeste gevallen zal de ondergrond enkel wat moeten bijgewerkt worden, alvorens de nieuwe liner kan geplaatst worden. Ook het verwijderen van de boordstenen is niet direct noodzakelijk vermits we kunnen werken met platte profielen die onder de boorsteen geplaatst worden.
 
Indien u graag een afspraak of een offerte wenst te ontvangen, aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. 
 
Renovatie zwembadliner voor & na