Erkend plaatser van Alkorplan zwembadliners!


Eén van onze specialiteiten is het plaatsen van pvc-folie (Alkorplan 2000 - Alkorplan 3000) in zwembaden. Vermits de waterdichtheid van een zwembad zowat het belangrijkste is, moet men zeker bij deze keuze even stilstaan. Wat dit betreft werken wij enkel met Alkorplan 2000 - Alkorplan 3000 zwembadfolie's. Dit product is tevens de marktleider in zijn branche. Grootste pluspunten zijn de dikte(1,5mm) van deze liner en de voorziening van een vernislaag voor een langere levensduur en gemakkelijk onderhoud. De plaatsing gebeurt steeds ter plaatse waardoor bijna alle vormen realiseerbaar zijn. Trappen, rolluiknissen e.d. vormen geen enkel probleem en worden dus volgens constructie bekleed. Tot de keuze behoort een bekleding in een effen of bedrukte folie. De effen kleuren vallen onder de naam Alkorpan 2000, de bedrukte liners onder de naam Alkorplan 3000 (dikkere vernislaag). In het uitgebreide kleurengamma vindt U zeker iets voor uw zwembad.

Ook enkel voor het leveren en plaatsen van de zwembadfolie kan uw op ons beroep doen.
Voor andere zwembadbouwers nemen wij deze werkzaamheden tevens voor onze rekening.
 
adriatico200     Azul Claro200     gris200     gris oscuro     rolloarena200     rolloblanco200     verde caribe200     Blue Greek     Bizancio Azul     Carrara     Marmol     Mosaico     Persia Arena     Persia Azul2     Persia Negro     

 

 

RENOLIT ALKORPLAN 3000 TOUCH

Wat maakt ons RENOLIT ALKORPLAN TOUCH membraan zo uniek? De versterkte membraan is niet alleen afgedrukt met de mooiste kleuren, maar u kunt ook genieten van en afgedrukt anti-slip 3D textuur met verschillende elementen van de natuur. RENOLIT ALKORPLAN TOUCH membraan is versterkt met een verhoogde dikte van 2mm. Het doel is om waterdichtheid te garanderen zonder de esthetische schoonheid te verliezen dankzij onze 3 texturen. 

RENOLIT ALKORPLAN TOUCH AUTHENTIC 200        RENOLIT ALKORPLAN touch elegance 200        RENOLIT ALKORPLAN TOUCH RELAX 200

RENOLIT ALKORPLAN TOUCH Authentic

Beleef het Authentic membraan, met prachtige stenen texturen. Een creatie van verschillende tonen in het water, briljant en kleurrijk, perfect voor een natuurlijke omgeving of rustieke tuin.

RENOLIT ALKORPLAN TOUCH Elegance

Luxueus en verleidelijk. Zwem in een uniek zwembad dat u onmiddellijk zal betoveren. Een duik in de verfijning en elegantie dankzij de donkergrijze kleuren.

RENOLIT ALKORPLAN TOUCH Relax

Sensueel en exotisch zwembad. Zwem tussen goud zand en schitterende turquoise reflecties dat u onmiddelijk naar afgelegen Caribische stranden zal brengen.

 

MEER INFO OVER ALKORPLAN TOUCH