toonkl.jpg

Problemen met uw zwembad ? 


De laatste jaren merken we de steeds toenemende vraag naar service en onderhoud van zwembaden. Wij bieden service en onderhoud aan, ook al is het zwembad niet door ons geplaatst. Dit alles gaande van problemen met de installatie tot het onderhoud van uw zwembad tijdens het seizoen.

Service:

Heb je een probleem met je pomp, filter, verwarming, ..., contacteer ons en wij komen ter plaatse. Tevens beschikken wij over de nodige technische kennis om de meeste problemen op te lossen. Dit geldt zowel voor de technische problemen, als voor de ruwbouw en leidingen.

Wij hebben kennis van de meest gebruikte merknamen in de zwembadwereld en kunnen hiervan ook de meeste wisselstukken verkrijgen. 

Onderhoud en waterbehandeling:

Wat het onderhoud van het zwembad betreft, bieden wij op maat gemaakte onderhoudscontracten aan voor een zorgeloos zwemseizoen.Wij zorgen voor de opstart en winterklaar maken, en komen in tussentijd langs voor het leveren van producten en onderhoud van uw zwembad. Door gebruik te maken van degelijke meettoestellen, kan het zwembadwater uitvoerig getest worden op alle belangrijke factoren. Wij geven advies en leveren de nodige materialen en producten.

Lekopsporing en detectie:

Het opsporen van een waterlek in het leidingwerk of liner, is gelukkig niet alledaags. Toch komt dit geregeld voor en is het niet altijd even simpel om de oorzaak te vinden. Ook hier beschikken we over de nodige know-how en uitrusting om zonder al te veel breekwerk het lek op te sporen. Uiteraard kan je ook beroep op ons doen om de herstelling ervan uit te voeren.

Expertise:

Wanneer voorzien in de verzekeringspolis, zijn de kosten van opsporing, interventie en herstelling dikwijls gedekt door de verzekering. Wij werken een uitgebreid bestek uit en doen het nodige om een vlotte samenwerking tussen de verschillende partijen te bekomen.

Onderhoudscontract:

Zorgeloos genieten van je zwembad. Het kan met ons onderhoudscontract. Wij zorgen voor opstart en winterklaar maken, en komen maandelijks langs voor controle en meting waterkwaliteit.

Klik hier voor meer info 

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze promoties, tips en het laatste nieuws over ADBV-Pools? Schrijf je vlug in!Professionele wateranalyse

Wij beschikken over een professioneel toestel om snel en correct een wateranalyse uit te voeren. We testen de belangrijkste waarden, zodat een optimale waterkwaliteit kan bekomen worden.

waterlink

Contact

Atelaan 37 F  -  2270 Herenthout  - Tel: 0495/36 29 98 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. -     

Full Page Background Slider - Lite Version

Follow us