526.jpg

De natuurlijke ervaring van ontspanning !         


Specificaties

Afmetingen (b x d x h): 90 x 90 x 200 
Aantal stralers: 4 x dimbaar 
 
  • 2 rugstralers (à 300 watt)
  • 1 beenstraler (à 500 watt)
  • 1 frontstraler (à 500 watt)
Keuze uit Magnesiumoxide, Full Spectrum of NobelFlex Therapy Heaters © Meer info
Totaal vermogen: 1600 Watt
80mm dubbelwandig Ceder hout
Vermogensregelaar
Digitaal bedieningspaneel aan binnenzijde
Aromatherapie
Kleurentherapie
Automatische ventilatie
Radio met 1 speakers en cd / usb / mp3 aansluiting
Werkt op 230 V met randaarde
Eenvoudige montage
 
Deze cabine is uit te voeren met volgende optie's

RED CEDER IPV. CEDERHOUT
houtsoorten
Voordeel Red Ceder: Red Ceder hout is van nature mooi en duurzaam en heeft met name daardoor een grote toegevoegde waarde in bijvoorbeeld vochtige ruimtes. Ook heeft Red Ceder een prettige geur en heeft het van nature een antibacteriele werking.
 
PROFESSIONELE KLEURENTHERAPIE IPV. STANDAARD KLEURENTHERAPIE
 
kleurtherapie
Voordeel professionele kleurentherapie:
De lichtopbrengst van de kleuren is veel hoger dan van de standaard kleurentherapie. Tevens biedt de professionele kleurentherapie meer mogelijkheden, zoals het dimmen van de lichtsterkte, meer kleuren in het spectrum, een winterdepressie functie (fel wit licht) en een programma waarin alle kleuren automatisch voorbij komen. De professionele kleurentherapie heeft 609 LEDS (29x21), waardoor een egaal lichtgevend vlak wordt gevormd. Deze kleurentherapie is een absolute meerwaarde voor uw infrarood sauna.
 
CARBON VOETVERWARMING
vloerheater

Model 90 (1 persoon)

Vanaf 1.299 €

90

 

De stralers zijn zo gepositioneerd dat u er maximaal profijt van heeft. Zo heeft deze cabine 2 stralers in de rug, 1 straler bij de onderbenen en 1 straler aan de voorzijde die in de hoek is gepositioneerd. Ook heeft de hoekstraler een handig plateautje. U kunt hier bijvoorbeeld uw aromatherapie opzetten.

plattegrond 90

 

 

Verschil Full spectrum stralers en Magnesiumoxide stralers

Een vuistregel is dat full spectrum stralers een therapeutisch karakter hebben, terwijl langegolf stralers meer dienen ter ontspanning. Het spectrum van de full spectrum stralers bestaat uit: 27% IR-A (korte golf), 58% IR-B (middengolf), 15% IR-C (langegolf). Het spectrum van Magnesiumoxide stralers beschikt over 5% IR-B en 95% IR-C. Onze nieuwe zelf ontwikkelde NobelFlex Therapy Heaters © Bieden een volledige combinatie van Lange golf- en korte golf en zijn onderling flexibel afstelbaar voor een optimale sauna gang op maat. Meer info

Contact

Atelaan 37 F  -  2270 Herenthout  - Tel: 0495/36 29 98 - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. -     

Full Page Background Slider - Lite Version

Follow us